Søg og book rejse

search
Idre Fjäll
» Vores rejsemål » Sverige » Sommer- og Skiferie i fjeldene » Idre Fjäll

Idre Fjäll i Sverige

Idre Fjäll er et perfekt og varieret skisportssted med nedkørsler på alle sider af fjeldet og for hele familien.

Idre Fjäll i Sverige

Alpint

Der er altid læ på nogle af Idre Fjälls mange pister, for hele fjeldet er taget i brug i den alpine glædes tegn.

Med 41 nedkørsler og 30 lifter er der helt sikkert noget, som passer til dit temperament. Fra begynder- og børnebakker på fjeldets vest- og sydside, til de kulsorte på østsiden og dem med varierende sværhedsgrad på nordsiden, hvor man har taget en 6-stols lift i brug. I skicentret kan du købe skipas (liftkort) og leje ski, og det er også her, at skiskolen er. Man kan løbe på ski frem til alle boligerne på Idre Fjäll. Vågehalse på Idre Fjäll samles på de sorte pister på øst- og nordsiden. Chocken, konkurrencebakken og carving-bakken er de mest berygtede. Husk på, at du altid skal vise hensyn til børn og begyndere.

Snowpark

Længst nede på fjeldet er en snowpark med fire forskellige fra grøn til sort. Der kan alle jibbers få parksuget tilfredsstillet.

Langrend

Idre Fjäll er ikke kun et vidunderligt alpint område. Det er også et af Sveriges bedste områder til langrend. 65 km præparerede spor med store variationer både i sværhedsgrad og omgivelser. Rundt om selve Idre Fjäll kører et 12,5 km langt oplyst langrendsspor.

Aktiviteter udeh ski.

Idre Fjäll har alt, også for dem, som ikke har ski på. Den store sportshal er fyldt med forskellige indendørsaktiviteter, f.eks. tennis, badminton, bad, fitness-center og bowling. Der er gavebutik, supermarked og sportsbutik samt mange forskellige og varierede gode madsteder. Det er nemt at komme rundt med fjeldtoget "vil du ikke gå, så hop på.

Overnatning

Alle boliger på Idre Fjäll er Ski in/Ski out, hvilket betyder, at du altid kan løbe på ski fra huset, forudsat at der er sne. Med fjeldtoget kan du gratis komme mellem centrumanlægget og boligen.

Snegaranti mellem ugen 52 og 15: •10 pister åbne (hvoraf 2 i børneområdet) •2,5 km langrendsspor