Søg og book rejse

search
Åre
» Vores rejsemål » Sverige » Sommer- og Skiferie i fjeldene » Åre

Åre i Sverige

Skiferie for alle!

Åre i Sverige

Pistene i Åres tre områder går lige fra nybegyndere til de halsbrækkende. Skulle de præparerede piste ikke være nok, så er der også et helt fjeld der kan udforskes.

Bakkerne i Åres tre rejsemål går fra nybegyndervenlig til vildt stejle. Hvis du ikke vil nøjes med de præparerede bakker, så er der et helt fjeld, som du kan udforske.

Når man taler om Åre plejer pisterne og skiløbet af være i centrum. Men ærligt talt, selv om nogle af Sveriges bedste bakker ligger i åre, så går kombinationen af de maleriske byer og beliggenheden ved fjeldet, at Åre har en atmosfære, som ingen skandinavisk skiby kan konkurrere med.

Duved Når du tager på fjeldrejse til Duved, kommer du til en skiby, som byder på et roligt tempo. Skiløbet er så godt, at skilæreren og de professionelle tager hertil i deres fritid. I Duved og Tegefjäll er sneen let og pudret. Der er mange nedkørsler, og der er aldrig trængt.

Åre by Vil du til et sted med puls, skiløb i verdensklasse og et udendørsliv, som ikke mange svenske byer kan konkurrere med? Så skal du tage til Åre by. Med de mange bakker, varierende terræn og moderne liftsystemer byder Åre på Skandinaviens bedste skiløb.

Åre Björnen Åre Björnen er stedet for alle seje børnefamilier! Her er alt det, du behøver til en vellykket fjeldferie, uanset om du er barn eller voksen. Både bakker, lifter og restauranter ligger inden for komfortabel afstand fra døren. Det er bare at tage skiene på uden for døren.