Søg og book rejse

search
Göteborg
» Vores rejsemål » Sverige » Gøteborg » Göteborg

Göteborg i Sverige

Göteborg kan prale af Skandinaviens måske bedste shopping-muligheder.

Göteborg i Sverige

Sveriges næststørste by er med sine 900.000 indbyggere et svensk kraftcenter. Det gælder økonomisk, underholdningsmæssigt, kulturelt og ikke mindst gastronomisk. Nogle af verdens bedste restauranter ligger i Göteborg, hvor også smarte caféer ligger side om side med mere traditionelle svenske spisesteder.

Göteborg er en international havneby. Havnefronten syder af festivalstemning med et mylder af mennesker, underholdning og udendørs servering. Turbåde og restaurantskibe sejler skærgården tynd.

Skandinaviens største forlystelsespark ligger i Göteborg. Tempoet i Liseberg er hæsblæsende og underholdningsværdien er helt i top. Både børn og voksne har stor fornøjelse af et besøg i Liseberg, som også har flere gode spisesteder.

Kunstnerkvarteret Haga lokker hvert år mange nysgerrige til, og Göteborg har mange gode museer, bl.a. Maritima Centrum, der er verdens største flydende søfartsmuseum.

Göteborg kan prale af Skandinaviens måske bedste shopping-muligheder. Centrum er pakket med spændende specialbutikker og shoppingcentre. Med sine 180 butikker og restauranter er Nordstan et af Nordens største shoppingcentre. Det ligger midt i Göteborg. Det samme gør Avenyn, Göteborgs paradegade, der byder på en herlig balnding af krystal-, gave- og tøjbutikker, bistroer, pubber og natklubber.