Søg og book rejse

search

Virserum i Sverige

Midt i Småland ved en dejlig sø ligger Virserum. Her kan du slentre rundt i den uberørte bymidte fra første halvdel af 1900-tallet med de små butikker og smuk natur.

I behøver ikke at køre langt for at besøge Pippi og hendes venner i Astrid Lindgrens Verden – der er kun ca. en times kørsel til Vimmerby hvor parken ligger. Andre spændende udflugtsmål i nærheden er Wild West parken High Chaparall der ligger ved Värnamo, o g der er kun et par timers kørsel til Öland der ligger udenfor Kalmar på Sveriges østkyst. I Ölands Dyre- og Forlystelsespark kan I hilse på alle dyrene og have det sjovt.

Læs herunder om de udflugtsmål der ligger i bekvem køreafstand.

Astrid Lindgrens Verden

Astrid Lindgrens Verden er det perfekte sted hvis I har små børn og skal på familieferie. Historierne om Emil fra Lønneberg, Karlsson på taget, Pippi Langstrømpe, Brødrene Løvehjerte, Ronja Røverdatter med flere kommer til live i Astrid Lindgrens Verden. Pludselig får din lille datter et kram af Pippi, og sønnen taber både næse og mund når Emil klapper ham på skulderen.

I parken findes også flere caféer og restauranter. I kan f.eks. besøge Lottes køkken i Spektakelmagergade, der har hjemmelavet pasta med sovs på menuen. Der findes mange andre restauranter, ligesom det også er muligt at medbringe egen mad og drikke.

Til eftermiddagskaffen vil friskbagte boller, kager eller brød fra Spektakelmagergadens bageri være sagen.

Katthult og Mariannelund

Astrid Lindgren flyttede som 18-årig fra Vimmerby og områderne rundt om byen er fyldt med navne der er kendt fra bøgerne. Besøg Astrid Lindgrens Näs, og få et indblik i den berømte forfatterindes liv og karriere.

Ölands Dyre- og Forlystelsespark

I Ölands Dyre- og Forlystelsespark venter dyr fra hele verden, sammen med en sej forlystelsespark, med både attraktioner og badeland. I dyreparken er der 150 forskellige dyrearter fra alle verdens hjørner. Forlystelsesparken byder på spændende og fartfyldte karruseller, men også stille og rolige forlystelser så alle kan få en god oplevelse. Glem ikke badedragt og badebukser, så I kan have det sjovt i bassinerne og vandrutchebanerne i badelandet.

High Chaparall – det vilde vesten

Krudtrøgen ligger tæt, seje cowboys og frække banditter ses på gaderne i spændende dueller. Her bliver I selv en del af historien, og I får en oplevelse ud over det sædvanlige. High Chaparall er fantastisk for både børn og voksne.

Parken breder sig over et 50 hektar stort område og der findes bl.a. en mexicansk landsby, en indianerlejr, en westernby og meget mere. I kan prøve alt fra hesteridning, vaske guld til at lære at sko en hest. I kan nyde stærk mad og fantastisk musik under den Mexicanske Fiesta.

To gange om dagen vises det store Wild West Show. Scenen er én lang gade, som i det vilde vesten, hvor publikum sidder på den ene langside og oplever de heftige slagsmål i et show der er fyldt med tempo og frække effekter.