Søg og book rejse

search
Helsingborg
» Vores rejsemål » Sverige » Det sydlige Sverige » Helsingborg

Helsingborg i Sverige

Helsingborg - Her er Danmark tæt på!

Helsingborg i Sverige

Lige ved Øresund ligger Sveriges 9. største by - Helsingborg. Herfra kommer du hurtigt med færgen til Helsingør i Danmark. Hvis du bliver i Helsingborg, så er der meget at gøre! Shopping er ifølge mange bedre end i Malmø, og det er herligt at slentre rundt i gågaderne Kullagatan og Bruksgatan. Udvalget af restauranter er stort, og der er meget høj kvalitet på maden på mange af stederne! For børnene er der det fine Tropikariet, hvor du oplever bl.a. regnskovsklima med alle dets kryb og kravlen. Om sommeren anbefales et besøg på den elegante Fredriksdals Teater, hvor Eva Rydberg byder på fine udendørsforestillinger. Og glem ikke Sofiero med de smukke haver!

Du kan også tage en tur med Helsingborg - Helsingør med Scandlines! Sejl frem og tilbage, sid og nyd et godt måltid i færgernes hyggelige restauranter. Du behøver ikke engang at stå af, men kan bare blive siddende og nyde maden og drikkevarerne en eller ti ture.

Restauranterne langs den nordlige havn på Kajpromenaden giver mulighed for at nyde et godt måltid og en drink med havets skuespil som udsigt gennem de store vinduer. Stemningsfuldt og anderledes. Åbent året rundt og udvalget er bredt og menuen er praler bl.a. af Middelhave, sushi og grill. Om sommeren er der masser af forskellige mennesker i disse områder.