Søg og book rejse

search
Borås
» Vores rejsemål » Sverige » Det sydlige Sverige » Borås

Borås i Sverige

Byen der ikke helt er en storby endnu!

Borås i Sverige

Borås er den 13.ende største by i Sverige, og stor nok til at have et bredt udbud af forlystelser, kultur og service, og samtidig lille nok til at alt findes i et begrænset område. I dag er Borås først og fremmest en tekstil-by, og mange kendte svenske mærker som f.eks. Oscar Jacobson, Eton. Gina Tricot og Hemtex stammer oprindeligt herfra.

Byen er herligt grøn med mange parker og store grønne områder helt tæt på naturen. I nærheden er der mange gode startpunkter for udflugter i skoven, fiskeri i søer og offentlige friluftsområder. Borås Dyrepark er helt sikkert et besøg værd. Her kan hele familien more sig på 40 hektar ”vildmark” med dyrefolde, stisystem, vandrestier, grillpladser og legeområder. I parken findes der 500 dyr fordelt på 80 forskellige arter.

Stadsparkbadet holder åbent hele året, og her finder I eventyrlige badeoplevelser i et tropisk miljø. Sjov for både store og små!

Skal der være lidt mere fart på, så besøg den nyeste udfordring kaldet Upzone, hvor I bliver udfordret på vovemod, for alle forhindringerne findes 11 meter til vejrs.