Vores rejsemål » Spanien » Mallorca
Mallorca

Mallorca

Mallorca - Verdens bedste ø?

Søg og book rejse

search

Mallorca

Her finder du alt det, du kan drømme om på en ferie. Storbypuls og fin shopping, et livligt udendørsliv og store velkendte turistområder med international stemning.

Mallorca byder på en imponerende gastronomisk rejse fra lokale tapasbarer til internationale stjernerestauranter. Her finder du også tilsyneladende uopdagede badebugter, små bjergbyer og en svimlende smuk natur. Det gælder bare om at vælge det, som passer bedst til dig!

*Palma de Mallorca *

Øens hovedstad er Palma, som er en moderne storby, der er blevet populær blandt Europas tendensbevidste mennesker. Byen har mange attraktive sider. Den ligger godt mod syd ved havet, store brede boulevarder med palmer, som vejer i havbrisen og giver skygge i sommervarmen.

Udendørsservering, barer og restauranter i gaderne. De gamle bydeles smalle gader har paladser og mindesmærker helt tilbage fra middelalderen.

Både øst og vest for byen finder du fine strande, og du er aldrig mere end 10 - 15 minutter med bus eller i bil til den nærmeste strand.

Alcudia

Mallorcas mest kendte badeby, som er vokset op langs den 14 kilometer lange sandstrand. Kyststrækningen i dag består af en fin strandpromenade med moderne hoteller. Byen er som skabt til børnefamilier med al service, f.eks. restauranter og madbutikker i gåafstand og en lavvandet herlig sandstrand. Med Sembo kan du bo direkte på stranden.

Santa Ponsa

Charmerende Santa Ponsa ligger længst inde i en dyb vig ca. 20 kilometer vest for Palma. Til trods for, at byen er vokset og i dag modtager en stor del af øens turister, har man bevaret følelsen af en mindre fiskerby og usædvanligt smukke omgivelser. I byen findes en bred fin sandstrand, masser af restauranter og andre fornøjelser.

Playa de Palma

Hvis du hellere vil bo på ”playa'en” men stadig være lige om hjørnet, så kan Playa de Palma være et godt og meget billigt alternativ. Du bor ca. 10 kilometer øst for Palma by salgs brede og tilsyneladende uendelige sandstrande.

Langs den fine strandpromenade er der dukket hoteller og højhuse op, som tager imod soldyrkere hele året rundt. Forbindelseslinjerne ind til Palma er gode. Du kommer frem med bybussen på ca. 15-20 minutter.

Cala D´Or

Cala D’ Or ligger ca. 65 km øst for Palma, og adskiller sig fra Canyamel. Rejsemålet har 5 hyggelige badebugter, der er sprængt ind mellem klipperne. Lave hvidkalkede huse i farverige grønne nuancer og et kuperet terræn. En levende lille bykerne med gågader, butikker, masser af caféer og restauranter. Den populære marina byder på en behagelig atmosfære, international fornemmelse og rigtigt gode restauranter.

Læs mere

Skjul

Vis kort