Vores rejsemål » Spanien » Costa Dorada
Costa Dorada

Costa Dorada

Brede lavvandede sandstrande

Søg og book rejse

search

Costa Dorada

Syd for Barcelona ligger de gyldne langstrakte sandstrande sig langs Costa Dorada. Her finder du de kendte badesteder Salou og Cambrils og masser af små charmerende fiskerbyer.

Hvis du har børn med, så kan et besøg på ”Port Aventura” blive et højdepunkt på ferien. Her finder du to sjove forlystelsesparker - Port Aventura med rutschebaner, frit fald og andre attraktioner og vandlandet Caribe Aquatic Park.

Fælles for alle badestederne langs den her kyst er de brede lavvandede sandstrande. Badesæsonen varer fra begyndelsen af maj til midten af oktober. Flere af badestederne er livlige og lever året rundt, men hvis du vil føle den rigtige storbypuls, skal du tage til Barcelona. Der går tog direkte fra de fleste badesteder langs Costa Dorada til Barcelona, og det tager ca. 1 til 1½ time.

Du skal også huske på at besøge nogle vingårde på ferien! Nogle kilometer inde i landet ligger nogen af Spaniens mest kendte vinområder - Penedés og Priorat. Fra Penedés kommer den mousserende vin ”Cava”, mens Priorat er kendt for sine rødvine. Der er mængder med historie og charme, hvis du kigger efter. F.eks. i Tarragona, som bare ligger nogle minutter med bus eller taxa fra Salou.

Du skal også huske på at besøge nogle vingårde på ferien! Nogle kilometer inde i landet ligger nogen af Spaniens mest kendte vinområder - Penedés og Priorat. Fra Penedés kommer den mousserende vin ”Cava”, mens Priorat er kendt for sin rødvine. Mange vingårde modtager gerne gæster og har ofte en imponerende historie at fortælle. Og gode vine til prøvesmagning...

Læs mere

Skjul

Vis kort