Vores rejsemål » Spanien » Costa Blanca
Costa Blanca

Søg og book rejse

search

Costa Blanca

De milevide sandstrande ligger lige efter hinanden, og solen skinner næsten hele tiden. Strandenes kvalitet er den bedste, du kan bede om. Sandet er fint og hvidt, og vandet er næsten altid lavt.

Her tager du hen for at sole dig og bade fra maj til oktober. I vinterhalvåret er klimaet behageligt. Solen skinner ofte, og så stiger temperaturen op til 20 grader.

Alicante er provinshovedstanden, og den har et livligt centrum med mange caféer og restauranter. Den gamle bys trange gader omgives af barer, og bydelen bliver mere livlig senere om aftenen og natten. I Alicante finder du også gode shoppingmuligheder med mange af de spanske tøjkæder og varehuset El Corte Inglés. Midt i centrum finder du også en fin sandstrand.

Både nord og syd for Alicante ligger et antal fine badebyer. Nogle af dem er mest kendt for fest og ballade om sommeren, f.eks. Benidorm. Der er andre små fiskerbyer, som har bevaret deres charme, og som tilbyder sine gæster et stille ophold og smukke udsigter. Nogle af de meste besøgsværdige steder er Denia, Xabea , Albir, Altea og Calpe. Du kan nå den alle sammen med ”turisttoget”, der går mellem Alicante og Denia.

Læs mere

Skjul

Vis kort