Søg og book rejse

search
Zell am See - alpint
» Vores rejsemål » Østrig » Alperne » Zell am See - alpint

Zell am See - alpint i Østrig

Populær favorit med snegaranti.

Zell am See - alpint i Østrig

Zell am See ligger smukt ved foden af bjerget Schmittenhöhe og ved siden af den majestætiske sø, Zeller See. Byen er forholdsvis stor for en alpeby, og der er udover skiløb et stort udvalg af restauranter, shopping, barer, diskoteker og aktiviteter for hele familien. Kort og godt, så er her noget for alle! Efter en lang dag på ski, og når bjergtoppene forsvinder i natten, begynder det sjove liv i byen. Prøv at køre på kælk i måneskin, eller kør en romantisk tur med hest og slæde. Nyd den unikke stemning i den lille by mellem bjerget og søen.

Rødt og blåt i bakkerne. Skiområdet Europa Sportregion, som dækker Zell am See og Kaprun har udfordringer til alle! Lige meget, om du vælger at køre ned af bjerget på ski eller snowboard, så vil du helt sikkert få det sjovt her. Pisterne er mere røde og blå end sorte, selv om den lidt opfindsomme og eventyrlystne nok skal få sin lyst stillet her. Især lige efter snefald. Vil du prøve et rigtig ”højdetrip”, så er der ikke så langt væk med bus til Kaprun med gletcheren Kitzsteinhorn, der er 3.200 meter over havet. Her er skiløbet noget fladere og enklere end i Zell am See, men naturoplevelsen kan ikke sammenlignes. Udsigterne er fantastiske.

Schüttdorf. Sembo har boliger og hotel i bydelen Schüttdorf med store lifte op i skisystemet. Området har gode restauranter og barer.

Rejsetips. Hvis du vælger at flyve til München, hjælper vi dig med udlejningsbil, så du kan komme til din skiby. Der er også togforbindelser fra lufthavnen til mange af Østrigs skisteder, som Zell am See, se www.oebb.st. Sørg for, at du har god tid til flyet hjem.

Shuttle-service. Der er ca. 35 taxaer, der tager sig af transfer fra lufthavnen I Salzburg. For € 37 køres hver gæst direkte til hotellet. Tur/retur koster € 69 (med forbehold for evt. prisforhøjelse). www.holiday-shuttle.at