Søg og book rejse

search
Alpbach - alpint
» Vores rejsemål » Østrig » Alperne » Alpbach - alpint

Alpbach - alpint i Østrig

Udmærket til skiløb og en følelse af ægthed!

Alpbach - alpint i Østrig

Alpbach ligger på et solrigt plateau i Alpbachtal. Hvis du tænker på en Oscar-uddeling, så tænker du sikker på Hollywood. Men den "hvide Oscar" gik den 2. september 2004 til dette sted. Den gyldne pris fra "The Good Skiing and Snowboarding Guide" gik til Alpbach som "bedste lille skiområde" i Europa det år. Lille med forfærdeligt god. Alpbach er et sindsbillede af østrigsk gemyt. Når du en gang har været her, så vil du aldrig ønske at tage noget andet sted hen! Det er en smuk og herlig tyrolerby, og det føles som om, man er midt i et postkort. Byens centrum har skønne restauranter, en del butikker og naturligvis kirken i midten.

I vinter-Alpbach får du knirkende pulversne og drømmeagtig firn på 45 km pister med skønne ski- og snowboard-fornøjelser. Og den uberørte snerige natur lokker til skønne vandreture. Over 20 km velpræparerede langrendsspor, der tit går gennem romantiske landskaber. Løb på skøjter, kælk, para-glide eller tag et vidunderligt bad i byens eventyrbad. Og gemytlig og festlig after-ski er der masser af.

Skiløbet er varieret med hovedvægten på røde pister og meget uberørte områder uden for pisterne. Prøv også en af de dejlige små hütten i bakkerne, f.eks. Böglalm i Inneralpbach. Du kan få friskgrillet kylling og en kold øl på den soloverdængede terrasse. Nattelivet er roligt, men der er masser af gode restauranter og barer.

Interaktivt pistekort Skiområdet: http://web2.kitz.net/bergbahn-alpbach/map.html Lifterne går også fra nabobyerne Inneralpbach (1.050 m.o.h.) og Reith im Alpbachtal (670 m.o.h.). Der er skibus fra byens centrum og nabobyerne.