Søg og book rejse

search
Lillehammer
» Vores rejsemål » Norge » Sommer- og Skiferie i fjeldene » Lillehammer

Lillehammer i Norge

I Lillehammer er der mange aktiviteter for hele familien, både om vinteren og sommeren.

Lillehammer i Norge

Lillehammer har meget at tilbyde. I kommunen arrangeres herlige oplevelser og aktiviteter både indendørs og udendørs året rundt. Her er flere restauranter, caféer og butikker. Hvis du vil se områdets kultur og historie, kan du besøge Lillehammer Kunstmuseum og Lysgårdsbakkene Arena.

Regionen er kendt for sin aktive vintersport og er et paradis til dig, som elsker snowboard- og skiløb. Her er også mulighed for at prøve hundespænd, pulke-løb og scooterkørsel.

2000 km pister i området Lillehammer

Med snedækkede fjelde fra november til april har du muligheden for at skabe den bedste skiferie i Lillehammer. Kun et par min. i bil fra centrum ligger flere store skianlæg (Hafjell, Skeikampen, Gålå og Sjusjøen) til både langrend og til udforskning. Lillehammer Ski Resort har også samlet alle regionens byer med fantastiske skianlæg og et smart billetsystem. Dette gør Lillehammer til en godt udgangspunkt for dig, så du kan tage daglige udflugter. Du kan enkelt vælge mellem flere typer bakker til dine daglige ønsker. Ufattelige 2000 km pister i området! Så du kan være total nybegynder eller mere erfaren offpiste-løber - her er noget for alle.

I julen arrangeres traditionelle julekoncerter, forestillinger og julemarkeder, som har tusindvis af besøgende hvert år. På Maihaugenmuseet er der hvert år et julemarked i den første uge i advent, og i Gudbrandsdalen, på Rudi Gard, arrangeres et marked i anden weekend i advent. Her finder du den perfekte julegave til dine medrejsende!

Sommer i Lillehammer

Om sommeren bydes der også på alle typer udendørsaktiviteter i området omkring Lillehammer. I Hafjell Bike Park kan du f.eks. cykle terræn og downhill. I Rondane er der guidede vandrestier gennem det smukke fjeldlandskab.

Forlystelsesparken Hunderfossen er noget er der nødvendigt at se for børnefamilier og ligger kun 10 min. i bil fra det centrale Lillehammer. I Lilleputthammars forlystelsespark i Hafjell arrengeres flere sjove begivenheder og aktiviteter for hele familien i juli måned.

Turridning er en populær aktivitet, hvis du kan lide heste og vil opleve naturen fra hesteryg. Hvad med at ride til Rondane eller Jotunheimen nationalspark og se den smukke udsigt. Elgsafari er en anden populær aktiviteter i Lillehammer, hvor guidede ture med minibuss arrangeres til de grønne område for at se elgene.