Søg og book rejse

search
Kvitfjell
» Vores rejsemål » Norge » Sommer- og Skiferie i fjeldene » Kvitfjell

Kvitfjell i Norge

Hvis du er ude efter moderne faciliteter og snesikkerhed, så er Kvitfjell det helt klare valg.

Kvitfjell i Norge

Beliggende i Gudbrandsdalens smukke omgivelser kan du opleve et sandt ski-eldorado for alle, fra snowboardere til langrendsentusiaster.

Alpint

Alpinanlæggets 9 lifter og 20 pister fordeler sig over øst- og vestsiden af bjerget. Hele anlægget er godt sammenføjet og byder på masser af udfordringer for alle løberkategorier. Prøv f.eks. Björnli-nedkørslen. 2,1 km i smukt skovterræn. Mellemstationen på østsiden af bjerget er knudepunktet for nedkørslerne. Her ligger også alle hytterne, lejlighederne og hotellet, børneområdet, købmænd, skiudlejning, varmestue og billetkontor.

Langrend

Kvitfjell er udgangspunktet for over 600 km præparerede langrendsspor af højeste kvalitet. Der er langture mod Skeikampen og Gålå og lidt kortere ture mod Svinslåa. Tag også en tur til toppen med liften for at prøve langrend i rigtigt højfjeldsterræn.

Aktiviteter uden ski

GudbrandsGaard Hotel har mange faciliteter, f.eks. restaurant, bar, natklub og café. Det er også her man kommer for at slappe af. Mod betaling kan du benytte swimmingpool, sauna, spa-bad, motionsrum og solarier. På skianlægget er der også flere gode madsteder og hyggelige caféer, hvor man kan nyde folkelivet og dejligt selskab.

Overnatning

På Kvitfjell er der både hotel, hytter og lejlighedshotel. Naturligvis ligger det næsten midt på pisten.

Alt til børnene

Der er to fine børneområder. Et nyt på vestsiden med børnenes egen 500 m lange og 50 m brede piste. På østsiden finder I børneområdet Kvitriket lige over for hotellet ved mellemstationen. Kørebåndet transporterer børnene sikkert op til varmestuen Bamsebo. Her kan du have det sjovt med legetøj, video, bøger mm. De lidt større børn kan have det sjovt på børnebakken eller blive dygtige på skiskolen, som også findes i Kvitriket.

World Cup 2012 afholdes i uge 9. Det betyder, at alle sorte pister er lukket i uge 9 og frem til fredag i uge 10. (Det danske mesterskab skal sikkert afholdes i uge 10). I disse uger er det muligt at stå på ski på 24 af 29 km piste, men altså ingen sorte pister.