Søg og book rejse

search
Hafjell
» Vores rejsemål » Norge » Sommer- og Skiferie i fjeldene » Hafjell

Hafjell i Norge

Kun 15 km fra Lillehammer ligger Hafjell med skiløb på alle niveauer.

Hafjell i Norge

Alpint

I Hafjell er der 30 nedkørsler og 13 lifte, hvilket gør Hafjell til et unikt skiområde. Her er et liftsystem med bl.a. en 8-sædet gondollift og 2 EXPRESS-lifter. Det er nemt og effektivt at komme op i bakkerne og minimere risikoen for lange køer. Det giver også nybegyndere og de mindre erfarne løbere flere muligheder. Du får med gondolliften adgang til både grønne, blå, røde og sorte pister. Hafjell passer til alle slags skiløbere, dels de som nyde at løde på de "bløde" bakker og de dygtige løbere.

FEBRUAR: UNGDOMS-OL I HAFJELL Mellem den 12. - 21. februar afholdes ungdoms-OL på nogle af Hafjells pister. Det giver glade dage, liv og bevægelse med ekstra begivenheder og aktiviteter. Men også, at udvalgte pister (nr. 8, 9 og 28) - primært sorte - år reserveret til OL i hele eller dele af perioden 1. - 21. februar 2016. Yderligere oplysninger fås på <http://www.hafjell.no/ungdoms-ol>

Snowboard

Terrænparken med to Big Jumps og forskellige hop er en reel udfordring for de fleste snowboardere. Hafjells-hoppen højere oppe på fjeldet er for de rigtigt avancerede, og både i skoven og oven for trægrænsen er der mulighed for off-piste-løb.

Langrend

Fra Hafejll kan langrendsløberne kaster sig over 300 km velpræparerede langrendsspor, som bl.a. går til Sjusjøn og Nordseter højt oppe på fjeldet.

Aktiviteter uden ski

Besøg den olympiske bobslædebane, der ligger 4 km fra Hafjell, og prøv en spændende bobslædetur. Man kan også have det sjovt med "aking" (fem-personers kælk), skeletkælk, hundeslæde og scootersafari. Familien kan også besøge Hunderfossen Vinterpark på den anden side af elven, hvor de store trolde bor, eller besøge det store legeland midt i Hafjells centrum. Børnene vil elske det helt vildt.

Alt til børnen

Ved foden af fjeldet ligger "børneland", som er et afgrænset område for de mindste. Snelegeplads, kælkebakke, små hop og rullebånd er nogle af de mange faciliteter. Børneskiskole og indendørs børnepasning (2 - 7 år) finder du også her. Hafjell har fem skiklubber i aldersgrupper fra 4 år op til 16 år. Klubberne er sammensat efter både alder og løbeniveau. Det gør Hafjell til et særligt børnevenligt skiområde.

Overnatning

I Hafjell-områder er der mange overnatningsmuligheder at vælge mellem: Lejligheder, hytter og hotel. De er fordelt rundt på bjerget, i hjertet af Hafjell og på den anden side af elven. Alle er centralt placeret i forhold til skiområderne.