Søg og book rejse

search
Beitostølen
» Vores rejsemål » Norge » Sommer- og Skiferie i fjeldene » Beitostølen

Beitostølen i Norge

Når solen skinner over Jotunheimens smukke toppe, så bliver selv de mest rejsevandte imponerede. Og når skiene for første gang møder den fine puddersne, så er du solgt. Om sommeren er det en charmerende lille fjeldby 900 m.o.h. ved sydporten til Jotunheimen Nationalpark.

Beitostølen i Norge

Alpint Områdets to skicentre har helt forskellig indretning. Det ene, som ligger centralt i byen er i hovedsagen til børn, nybegyndere og de lidt rustne løbere. Her er skiskole, oplyst piste, skiudlejning og salg af liftkort. Alpincentret ligger uden for byen, og her ligger de sværere pister og off-pist-områder. Det er også her, hvor snowboarderne får stillet deres lyst. Afterski er hver tirsdag og torsdag.

Langrend Med i alt 320 km langrendsspor, hvoraf 280 km præparerede, så er Beitostølen som skabt til langrendsentusiaster. Mod nord har du udsigt til fjeldtoppene på Jotunheimen. I skoven snor smukke turspor sig, og i byen er der et 6 km langt oplyst spor, som er åbent til kl. 22.

Kælk Vel fremme i Beitostølen, så hvorfor ikke prøve en ægte Beitostølen-specialitet, nemlig kælk-race. At køre nedad den slingrende kælkebakke er en meget speciel og sjov oplevelse, som fører dig tilbage til barndommen.

Alt til børnene Ved Bergojordet ligger legelandet, hvor børnene ved leg lærer sig at stå på ski. Skiskolen tager også de mindst børn med op i bakkerne.

Overnatning Vælg mellem fire overnatningsmuligheder. Beitostølen Apartment Hotel og Bergo Cabins ligger tæt på hyttecentret i centrum ag byen. Beitotind Apartments har en rolig beliggenhed, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over Jotunheimens fjeld.

I sommerhalvåret oplever du smuk natur og masser af aktiviteter på ferien. I de herlige fjeldomgivelser er der alle typer vandreture, rideture og cykelture.

Her er mulighed for at fiske, og i nærheden er der også en golfbane til dem, som er golfinteresserede.

Her er en sommerpark, der byder på fartfyldte aktiviteter for hele familien og hele sommeren. Du kan køre på kælk ned af bjerget og prøve deres bilbane. Der er også en Bikepark og en Mini Bikepark til de mindste.

Stoleliften kører dig op på bjerget, hvis du vil vandre eller cykle deroppe. Du kan også hoppe trampolin, og de små kan have det sjovt på den spændende mindstehøjdebane. I smuk natur hvor du oplever masser af forskellige aktiviteter på ferien. I de herlige fjeldomgivelser er der alle typer vandreture, rideture og cykelture.