Søg og book rejse

search
Kristiansand
» Vores rejsemål » Norge » Norske byer » Kristiansand

Kristiansand i Norge

Om sommeren er Kristiansand et smukt sted at besøge. I gåafstand fra centrum breder de lange smukke sandstrande sig ud, hvor du også kan opleve den fredfulde norske skærgård. Halvøen Odderøya er meget populær at tage til og ligger lige uden for Kristiansand. Her er også vandrestier, hvor du kan nyde den smukke natur.

Kristiansands dyrepark er en af de populæreste turistattraktioner i Norge. I Kristiansands dyrepark, hvor dyre-, forlystelses- og vandpark regnes med, er der over 100 dyr og dyrearter, masser af karruseller samt en stor vandpark med bassiner og badehus. Vandparken er åben alle dage fra påskeweekenden til slutningen af august. Kristiansands dyrepark er et sted, hvor hele familien kan have det sammen.

Byen byder også på mange kulturelle oplevelser. Sørlandets Konstmuseum og Kilden Teater- og konserthus arrangerer et antal forskellige arrangementer året rundt – alt fra kunstudstillinger, festivaler og koncerter til teaterforestillinger og opera. Om sommeren arrangeres bl.a. Bragdøya Blues Festival, Protestefestival, Kulturnatta og Southern Discomfort in byen. I oktober arrangeres festivalen Dark Season.