Søg og book rejse

search
Akumal
» Vores rejsemål » Mexico » Yucatan » Akumal

Akumal i Mexico

Hotel, lejligheder og tips

Akumal i Mexico

Sembo serverer fly, bolig, sol og badestrand i Caribiens lune vand. Vælg mellem hotel eller lejlighed, enkelt eller eksklusivt. Er Mexico din drømmedestination? Godt, for vi kan Riviera Maya!

Akumal er til dig, som vil have en skøn ferie i fred og ro direkte på stranden. Vores store lejligheder Villas Akumal ligger et par kilometer syd for byen Akumal. Det lille familievenlige anlæg vænner sig til dig, som vil have egen lejlighed og ordne husholdningen selv. Barer og restauranter ligger i byen, og den service, hotellet tager sig af, sker i receptionen.

De moderne lejligheder er store både med hensyn til størrelse og udrustning. Stranden Jade Beach er lige så caribisk kridhvid, som du drømmer om, og lidt derude ligger verdens næstlængste koralrev. Du kan nemt nå revet fra den sydlige del af stranden.

I visse perioder kommer skildpadderne op på stranden og lægger deres æg. Det sker om natten, og den fascinerende oplevelse har du mulighed for at dele under de guidede ture.

Vi anbefaler vores kunder at leje en bil under ferien. Villas Akumal ligger mod øst et stykke fra alfarvej, og der er ikke lokal transport. Taxa kan du naturligvis bestille i receptionen.

Oplev mere af Mexico! Tag i Xcaret en dag. Det er en vidunderlig naturpark med strande og underjordiske vandstrømninger for at få en snorkeloplevelse, som du ikke har set før. Her er en Maya-by, aber, sommerfugle og en masse aktiviteter for alle aldre. Besøg også Tulum ca. 30 min. syd for Akumal. En af de smukkest beliggende Maya-ruiner lige ved havet og stranden. Eftersom du har en bil kommer du let de 25 km til Playa del Carmen. En dag i dykker- og snorkelparadiset Cozumel skal du sætte af. Båden går fra Playa del Carmen flere gange om dagen. Cozumel byder også på verdensberømt dybhavsfiskeri. På hotelområdet Playacar er der en 18-hullers golfbane. Hvorfor ikke kombinere nogle dage i Cancun eller Playa del Carmen med en uge i Akumal!

Sembo kan lide Tulum. Noget du skal opleve, når du bor i Akumal. Hængekøjer. Køb hovedingrediensen til en skøn siesta, når du er kommet hjem. De er over det hele. Prut om prisen! Cozumel. Herlig ø i caribisk stil med verdens næstlængste koralrev og masser af historie. Båden går fra Playa del Carmen flere gange om dagen.

Rart at vide Fra Cancuns lufthavn til Akumal ca. 1,5 tim. Forudbestil din transfer hos Sembo fra ca. 350,-/pers./vej. Bor du på Villas Akumal anbefaler vi udlejningsbil under opholdet.