Søg og book rejse

search
Vingårde
» Vores rejsemål » Italien » Vingårde » Vingårde

Vingårde i Italien

Vingårde, grønne bakker og hyggelige byer.

Vingårde i Italien

Definition vingård Hvad menes der med vingård. For os er det et gammelt landhus, der er nænsomt restaureret og bygget om til ferieboliger, lejligheder eller hotel. Miljøet er oftest rustikt og beliggenheden naturskøn op til vinranker og oliventræer. Gården producerer egen vin, og der er naturligvis mulighed for at købe vin med hjem. Normalt sælges der også honning, marmelade og andre hjemmelavede produkter. Vinsmagning og smagsprøvning af lokale produkter er normalt på en vingård. Mange af dem har et fint poolområde, oftest med fantastisk panoramaudsigt over det smukke landskab. Hvad der nøjagtigt gælder, kan du læse om under hver husbeskrivelse.

Masser af seværdigheder Kultur og natur går lidt hånd i hånd med denne type ferierejse. Og udflugtsmulighederne i Italien og landets regioner er utallige. I Toscana er der 'vinveje', som slingrer sig gennem det bølgede landskab. Mellem Firenze og Siena ligger vindistriktet Chianti. Tager du derimod mod nord fra Firenze mod Verona finder du vindistriktet Valpollicella, der er kendt for sine amaronevine. Ud over de mange gårde er der tit Enoteker i de større byer. Bl.a. i charmerende Greve in Chianti er der en stor vinkælder med mange gode vine i alle prisklasser. Også Piemonte, denne charmerende region med vinstokke og hasselnøddetræer, har en mængde hyggelige byer og vingårde. Perfekt til dig, som vil blive et par nætter på vejen mod syd eller nord.

At komme rundt Det er nødvendigt med bil for at komme rundt. Du kan vælge at tage egen bil med hjemmefra, hvilket er en god idé, da du kan købe lidt godt og blandet med hjem. Du kan naturligvis også booke fly og køre runde i udlejningsbil. Sembo hjælper dig gerne dermed.

** Lokal afgift på visse steder </ b>! Godt at vide, opvarmning i de fleste huse, men i foråret og efteråret, kan det tidvis blive køligt afhængigt af vejret.