Vores rejsemål » Italien » Umbrien
Umbrien

Umbrien

Velkommen til Italiens grønne hjerte

Søg og book rejse

search

Umbrien

Her kan du virkelig nyde en smuk natur, charmerende byer og fantastisk mad.

Umbrien minder meget om Toscana, men har endnu mere intensivt grønne bjerge og dale. Dette smukke kuperede landskab har meget at tilbyde sine gæster. Her foregår tingene i et langsommere tempo, og det er nemt at finde ferielejligheder til rimelige penge. Det skyldes, at masseturismen endnu ikke rigtigt er kommet endnu.

Her finder du masser af seværdigheder og en af Italiens smukkeste byer, Perugia, som ligger i denne fantastiske region. Andre små perler er Assisi, Trevi, Gubbio, Umbertide og den smukke Trasimeno-sø ikke at glemme. Maden er udsøgt og ofte baseret på grønsager og trøffelsvamp, som er en specialitet. Blandt vores tilbud finder du residens, eget hus, agroturistgårde og fattoria'er. Midt i Umbriens landskab ligger den statelige hovedstad Perugia med et pulserende handels- og studenterliv. Den årlige jazzfestival i juli tiltrækker besøgende langvejs fra og mange berømte musikere.

* Lokal afgift på visse steder*! Turistskat,: en lokal turistskat, der blev indført i Italien i 2012. Dette varierer mellem 2-5 EUR / person / nat afhængig af den lokale klassifikation af den valgte indkvartering. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller afrejse. Skatten opkræves ikke overalt.

Læs mere

Skjul

Vis kort