Søg og book rejse

search
Pisa-Lucca
» Vores rejsemål » Italien » Toscana » Pisa-Lucca

Pisa-Lucca i Italien

Mere end bare det skæve tårn.

Pisa-Lucca i Italien

De to provinser Pisa og Lucca har ud over et smukt landskab en kystbræmme. Perfekt for dig, som vil kombinere sol og bademuligheder med kultur.

Pisa, et skævt tårn og smuk domkirke

Byen indeholder dog en hel del andre perler. Denne smukke provins er fyldt med herlige middelalderbyer, store og små og i flere af disse kan vi byde på dejlige boliger. Lucca var en gang hovedstad i Toscana med stor økonomisk og politisk magt. Denne behagelige by byder på mange smukt restaurerede huse. Her finder du alt hvad du behøver i form af butikker og restauranter.

Lucca er en lille juvel

Denne smukke by har set mange historiske hændelser. Rundt om byen har du enge fra 1500- og 1600-tallet. Maleriske markeder, promenadestrøg og smukke bygninger gør, at byen har mange tilbagevendende rejsende. Her er også masser af hyggelige udendørsserveringer, smukke haver mm.

Nogle af landets ældste byer

Vores boliger ligger i og omkring byerne Palaia, Terriciola, Pisa og Lucca. Fra begge disse provinser kan du foretage mange udflugter til Toscanas øvrige seværdigheder. En af vores absolutte favoritter er den klassiske by Volterra, som med sin velbevarede bymur, sine elegante paladser og sin mageløse arkitektur er en by, som du bestemt skal se. Byen er forresten også kendt for sin alabasterproduktion. Landskabet er smuk med små grønne høje og døsige byer som Calci, Vinci og Buti.

Turistskat planlægges at skulle betales på stedet Intet er endnu fastlagt om, hvilke byer det gælder**