Vores rejsemål » Italien » Toscana » Grosseto
Grosseto

Grosseto

Både bademuligheder og kultur!

Søg og book rejse

search

Grosseto

Denne provins byder på Toscanas måske mest varierede landskab: Fra den falde kyst til de dramatiske bjerge længst mod øst. I Maremma finder du en næsten ufattelig rigdom i flora og fauna. Det er også her, du finder de farverige ”butteri” (cowboys), som holder orden på både dyr og heste.

Omgivet af charmerende byer

Længere oppe ad kysten ligger den charmerende badeby, Castiglione della Pescaia, og lidt længere oppe finder du havnebyen Piombino. Herfra kan du med båd komme til den fantastisk smukke ø Elba på bare en time. Grosseto-provinsen er også kendt for sine mange fascinerende etruskiske grave, hvor en del er åbne for offentligheden. Det skal også nævnes, at fra Grosseto kommer du til Rom med bil på bare et par timer.

*Værd at vide * Turistskat,: en lokal turistskat, der blev indført i Italien i 2012. Dette varierer mellem 2-5 EUR / person / nat afhængig af den lokale klassifikation af den valgte indkvartering. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller afrejse.

Sådan kommer du frem

Med fly: Vi anbefaler, at man lejer en bil, da det ikke er så let at komme med lokaltrafik til disse små steder ude på landet.

    Læs mere

    Skjul

    Vis kort