Søg og book rejse

search
Arezzo
» Vores rejsemål » Italien » Toscana » Arezzo

Arezzo i Italien

Middelalderbyer i en smuk provins!

Arezzo i Italien

Arezzo er en af Toscanas provinser. Som de andre provinser i denne smukke region har du her et grønt landskab og mange middelalderlige byer Provinsen grænser op til Firenze og Siena. Men også til regionerne Umbrien, Marche og Emilia Romagna.

Arezzo - en historisk by

Arezzo, som ligger i en dal omgivet af bjerge, er en charmerende by med mange pragtfulde bygninger. Mange kommer hertil for at besøge freskerne i kirken San Francesca. Byen er også kendt for sit store aktivitetsmarked på Piazza Grande. Her finder du dejlige butikker, restauranter og barer.

Vidunderlige Cortona

Oppe på en højde og med en fantastisk udsigt over det smukke landskab, ligger denne søde, lille by. Cortona, som blev berømt bl.a. i filmen "Under Toscanas sol" har charmerende stræder og pladser. Og den føles som en ægte toskansk by. Der er en del udendørsservering, restauranter og små butikker.

Meget at se og gøre

Området har megen historie, og Arezzo var en af etruskernes tolv vigtigste byer. Og du er tæt på Umbrien, så du har mange dejlige udflugtsmuligheder som Gubbio og Perugia. Du er også tæt på den smukke Trasimeno-sø, hvor du kan køle dig ned på skønne sommerdage.

*Værd at vide * Turistskat,: en lokal turistskat, der blev indført i Italien i 2012. Dette varierer mellem 2-5 EUR / person / nat afhængig af den lokale klassifikation af den valgte indkvartering. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller afrejse.