Søg og book rejse

search
Lamezia Terme
» Vores rejsemål » Italien » Syditalien » Lamezia Terme

Lamezia Terme i Italien

Smukke omgivelser og mange seværdige steder.

Lamezia Terme i Italien

Lamezia Terme består egentlig af tre byer: Sambiase, St Eufemia samt Nicastro. De tog i 1968 navnet Lamezia Terme. I Sambiase ligger de kendte varme bade (terme), hvor forskellige behandlinger, f.eks. dermatologiske og respiratoriske, gives. I Nicastro er der en smuk katedral fra 1700-tallet samt ruiner fra et normannisk slot. St. Eufemia er den moderne del af byen, og her finder du et større udvalg af butikker og caféer.

I St. Eufemia, et par kilometer fra Lamezia Terme, ligger den otte kilometer lange sandstrand. Det er her, hvor mange bader de varme sommerdage. I baggrunden af Lamezia troner bjergmassivet Sila, der er kendt for sine smukke søer og skove.

Fra Lamezia kører du hurtigt de 40 km over til østkysten, eller også kan du fortsætte mod syd langs kysten til de smukke byer Pizzo og Tropea kun 35 og 60 km væk. Klostret i Serra San Bruno med sit museum, der er smukt beliggende i bjergene, ligger 60 km fra kysten. Vejen dertil er meget smuk, og langs vejen finder du mange vandkilder og frisk bjergvand, hvor du kan stoppe og nyde det.