Søg og book rejse

search
Gargano
» Vores rejsemål » Italien » Syditalien » Gargano

Gargano i Italien

Gargano med sin dramatiske, klipperige kyst passer til dig, som vil kombinere ferien med skønne bademuligheder, smuk natur og hyggelige byer.

Smuk nationalpark

Gargano ”sporen” på den italienske støvles hæl, er en stor, grøn nationalpark, der kendt for bl.a. sine middelalderlige byer, som Vieste og Peschici. De ligger stateligt oppe på klipperne og kigger ud over det azurblå hav.

Paradis for soldyrkere

Jo længere mod syd, du kommer i Italien, jo klarere vandet og smukkere er den kyst, som du møder. Charmerende badebugter dukker op lidt her og der langs kysten, og du kan i båd besøge spændende marinegrotter. Området har fået blåt flag masser af gange for sit rene, fine vand. Og Vieste har også sine badebugter. To lange fine strande, du kan vælge mellem.

Meget at se og opleve

Apulien er en historisk region, og Vieste er ingen undtagelse. Her ligger en smuk katedral og et slot, men byens mest kendte sted er den vertikale klippe Pizzomunno, som med sine 25 m knejser majestætisk ud i havet ved Spiaggia del Castello. Selv Peschici har en fin strand, hvidkalkede huse og en charmerende fiskerihavn.

Turistskat planlægges at skulle betales på stedet Intet er endnu fastlagt om, hvilke byer det gælder**