Søg og book rejse

search
Brindisi
» Vores rejsemål » Italien » Syditalien » Brindisi

Brindisi i Italien

En by med lang historie, herlige strande og mange seværdigheder.

Brindisi i Italien

Brindisi ligger i Apulien i det sydlige Italien. Byen har en af landets vigtigste havne, og du kan herfra tage færgen til flere destinationer på den anden side af sundet.

Smukke sand- og rullestensstrande ligger spredt langs kysten. 20 km fra byen ligger et af de mest seværdige naturområder i regionen. Riserva Statale Torre Guaceto. Her er en herlig sandstrand, klippeformationer og grønne enge med et rigt natur- og dyreliv, både marint og på land. Her kan du tage til for at gå en god tur, ligge på stranden, nyde solen og bade i det turkise klare hav.

Brindisi blev erobret i 267 f.kr. af romerne, som anlagde den første hovedvej mellem Rom og Brindisi, der bandt det romerske rige sammen. Takket være historien er der meget at se. Castello Rosso (Red Castle) er et slot opkaldt efter den specielle røde sten, som slottet er bygget af, og det er et besøg værd. I Brindisi er der også mange gamle kirker, hvoraf en er San Giovanni al Sepolcro med dens smukke og dekorative marmorportal.

I området er der mange gode restauranter, som serverer udsøgte traditionelle retter. Fremstillingen af olivenolie har en tusindårig tradition, og selv vinproduktionen ligger højt på listen.