Søg og book rejse

search
Giardini Naxos
» Vores rejsemål » Italien » Sicilien » Giardini Naxos

Giardini Naxos i Italien

Herlige bademuligheder langs smuk kyst.

Giardini Naxos i Italien

Giardini - Naxos, er en af øens mest kendte badesteder, hvor du har den mægtige vulkan Etna på den ene side og Taormina på den anden.

Skøn atmosfære

I Giardini Naxos har du alt det, du behøver for en herlig afslappet ferie. Langs den lange strandpromenaden finder du mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Dette er også det perfekte sted at slentre i de skønne sommeraftener.

Byen har mere end en strand

Der er mere end en strand at vælge mellem. Stranden Lido di Naxos er normalt det mest besøgte, og det kan være svært at få plads i højsæsonen. Det er dog den mest børnevenlige. Hvis du foretrækker en lidt rolige, bør du vælge stranden Recanati med sin store brede og finkornede sandstrand. Lido la Romantica, der ligger tæt på centrum, er populær blandt italienerne selv.

Meget at se og opleve

Udflugtsmulighederne på Sicilien er mange. Du kan besøge halvøen Isola Bella, hvor du kan snorkle og bade i lang tid. Eller pak en god picnickurv, og tag en båd ud til en af de kendte Eioli-øer. Tæt på Taormina bydes der på hyggelige smalle stræder og fantastisk udsigt. Etna, 3.300 m.o.h., er normalt et yndet udflugtsmål for alle familiemedlemmer. Tænk på at tage en vindjakke på, da det kan blive lidt køligt, hvis det blæser.

Turistskat betales på stedet.