Vores rejsemål » Italien » Sicilien
Sicilien

Søg og book rejse

search

Sicilien

God mad, fantastiske vine, lækker natur og en skøn dukkert. Sicilien er et paradis med mildt klima og mange sikre soltimer. Det dramatiske landskab er fortryllende og spændende bjergformationer som kontrast til det azurblå Middelhav.

Krystalklart vand og mange timer i solen

Denne herlige kyst varierer lige fra små badebugter til langstrakte sandstrande. Vandet skifter mellem azurblåt og smaragdgrønt. Det er et sted, som taler til alle, specielt dig, som vil sole dig, dykke og snorkle.

Nu er det op til dig at vælge din favorit

Sicilien har mange skønne steder, og vi har omhyggeligt udvalgt nogle af disse, der har alt det, der skal til for at få en koble af-ferie.

Giardini Naxos, er en af øens mest kendte badesteder, hvor du har vulkanen Etna på den ene side og Taormina på den anden. Langs strandpromenaden finder du mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Det er et perfekt sted at slentre på de skønne aftener.

Taormina er en betagende by med krogede stræder og charmerende pladser. Byen ligger på en klippe med udsigt over Naxos-bugten. Langs gågaden har du masser af butikker, restauranter og barer. Du skal tage bussen eller svævebanen for at komme ned til havet.

Cefalù er en charmerende badeby med rigtig bykerne og en herlig strand, som originalt nok ligger midt i centrum. Her er mange butikker langs de trange stræder og mange herlige restauranter, hvor du har gode muligheder for at afprøve det lokale køkken.

* Lokal afgift på visse steder *!

Turistskat,: en lokal turistskat, der blev indført i Italien i 2012. Dette varierer mellem 2-5 EUR / person / nat afhængig af den lokale klassifikation af den valgte indkvartering. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller afrejse. Skatten opkræves ikke overalt.

Læs mere

Skjul

Vis kort