Vores rejsemål » Italien » Sardinien
Sardinien

Sardinien

Europas paradis!

Søg og book rejse

search

Sardinien

Velkommen til Sardinien, en af Italiens smukkeste steder med blinkende hav og hvide sandstrande.

Sardinien er Middelhavets næststørste ø. Landskabet, sproget, maden og indtrykkene varierer stort selv om øen kun er 330 km lang fra nord til syd.

Kyst i verdensklasse og lange hvide sandstrande

På Sardinien finder du den kendte Costa Smeralda, Smaragdkysten. Du befinder dig i nord og i en skærgård, hvor mange af strandene og vandet kan blive misforstået, som om du er i Karibien. Total afslapning er ordet for en ferie her.

I den sydlige del af øen, omkring provinshovedstaden Cagliari, er strandene lange, hvide og fintkornede. Selv her drejer det sig kun om sol og bademuligheder. Vi har udvalgt fine feriesteder lige uden for Cagliari. Lige meget hvor du bor, så smager maden himmelsk. Glem ikke at prøve stedets specialiteter, f.eks. fåreost, pecorino sarco og tunbrød. Og afslut måltidet med et glas likør, Mirto.

Turistskat betales på visse steder! Turistskat,: En lokal turistskat blev indført i Italien i 2012. Denne varierer mellem EUR 2 - 5 pr. person/net afhængigt af klassifikationen af den valgte bolig. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller afrejse.

Læs mere

Skjul

Vis kort