Søg og book rejse

search
Sydlige Sardinien
» Vores rejsemål » Italien » Sardinien » Sydlige Sardinien

Sydlige Sardinien i Italien

Hvide lange sandstrand og hyggelige små byer.

Sydlige Sardinien i Italien

Det sydlige Sardinien er et smukt sted med små charmerende kystbyer og lange herlige sandstrande. Det krystalklare vand er perfekt til snorkling og dykning. I højsæsonen kan der blive trængsel på strandene, men det skal ikke gøre dig mismodig. Tag dig tid! Og led videre. Der er mange næsten uberørte strande lige om hjørnet.

Fantastisk mad Maden er som overalt på øen rig på smagsretninger, og det er nemt at få hvert måltid til at blive en kulinarisk oplevelse. Glem ikke at prøve øens specialiteter, f.eks. fåreost, pecorino sardo eller tunbrødet, carta da musica.

Dejligt udflugtsmål Byen Nora er et populært udflugtsmål med sine udgravninger. Byen ligger på en halvø ca. 3 km syd om Pula. Her kan du føle den sardinske histories vingesus. Øens hovedstand Cagliari er en pulserende storby, som ved første øjekast virker kaotisk. Men når du er oppe i den historiske del, kan du nyde fine shoppingmuligheder, diverse udstillinger mm. Ved Villasimius og Costa Rei finder du hvide, finkornede kilometerlange sandstrande og et hav, der skinner med en smuk azurblå farve. Det er ikke underligt, at denne del anses at have Sardiniens bedste strande og vand.

Vigtigt at vide Fra og med den 1/7 2011 opkræver visse kommuner i Italien turistskat. Cagliaris kommune opkræver € 2/pers./dag for 4/5-stjernede hoteller. Denne skat betales på stedet. Husk på, at det er hotellets klassifikation og ikke Sembos, der gælder.