Vores rejsemål » Italien » Italienske Riviera
Italienske Riviera

Italienske Riviera

Ferie med god mad og ægte byer

Søg og book rejse

search

Italienske Riviera

Den italienske Riviera har et behageligt klima med grønne oliven- og frugtplantager. Det her er også en rejse med gastronomiske oplevelser. Området, som også kaldes Blomsterrivieraen, er et bedårende sted med charmerende byer, der ønsker dig velkommen året rundt.

Som små perler langs en smuk kyst I nord mod Frankrig ligger den charmerende lille region, Ligurien, hvor små maleriske byer ligger på rad og række langs kysten og lokker med sine badebugter. Grovkornet sand blandes med rullesen, og så bliver det dybt næsten med det samme. Du kan dykke fra vandkanten.

Udflugtsmålene er mange i denne smukke del af Italien. Hvis du kører ind i landet, vil du opleve det ægte Italien langt fra stress og jag. Her ligger små gamle bjergbyer, hvor du kan finde betagende villaer og antikke slotte. Er du interesseret i mad, kan du besøge olivenoliefabrikker, frugtplantager og pastaproducenter. Hvis du er interesseret i historie, kan du jo besøge Columbus' hjemby, Genova.

En ferie for smagsløgene Ligurien er kendt for sin utroligt gode mad med masser af urter og grønsager. Pestoen kommer herfra, og også nogen af Italiens bedste olivenolier fremstilles i området. Her finder du masser med restauranter, som kan forvandle ethvert måltid til en gastronomisk oplevelse. Der fremstilles ikke meget vin her, men den tilstødende region, Piemonte, er kendt verden over for sine udsøgte vine. Hvis du har tid til overs og er på bilferie, skulle du tag en tur til Asti'ens hjemegn.

Godt at vide før rejsen Med os kan du vælge bolig på hotel eller i ferielejligheder. Der er indført en lokal turistskat. Den varierer mellem € 2 og 5/pers./nat, afhængigt af de lokale klassifikation af den valgte bolig. Skatten betales direkte til hotellet/ferielejligheden ved ankomst eller afrejse.

Læs mere

Skjul

Vis kort