Vores rejsemål » Italien » Italienske Riviera » Pietra Ligure
Pietra Ligure

Pietra Ligure

Slap af, og nyd atmosfæren.

Søg og book rejse

search

Pietra Ligure

Pietra Ligure er en charmerende by med lang sandstrand og livlig strandpromenade. I byens gamle del har du en malerisk bykerne og hyggelige trange stræder, hvor duften af vellavet mad løber rundt om husvæggene.

Alt til, at du trives

I Pietra Ligure er det masser af butikker, dejlige udendørsserveringer og gode restauranter. På de brogede åbne pladser kan du nemt finde lige din favoritrestaurant. Udover den historiske indre by er der et nyere centrum, med alt hvad du behøver.

God beliggenhed

Byen ligger mellem Genova og Imperia, hvilket betyder, at du har mange dejlige udflugtsmål at vælge mellem. Og det er ikke bare kystens mange byer, som er værd at besøge. Hvis du kører ind i landet, så kommer du til den verdenskendte region Piemonte med sin gode mad og sine fantastiske vine.

Turistskat planlægges at skulle betales på stedet Intet er endnu fastlagt om, hvilke byer det gælder**

Sådan kommer du frem

Med fly: Fra Nice kan du tage til Imperia og Diano Marina med kysttoget og videre til Pietra Ligure med lokaltog (www.trenitalia.it). Rejsetiden er ca. 1,5 til 2 timer, og billetten koster ca. € 15-18. Udlejningsbil kan du afhente og aflevere i lufthavnen i forbindelse med dit fly.

    Læs mere

    Skjul

    Vis kort