Vores rejsemål » Italien » Gardasøen » Bardolino
Bardolino

Bardolino

En af søens mest charmerende byer.

Søg og book rejse

search

Bardolino

Den maleriske by Bardolino, som er en af søens mest velbesøgte, ligger med en fantastisk beliggenhed ved foden af ”vinbjerget” Monte Baldo.

Mad og vin I Bardolino har du alt det, du skal bruge til en herlig ferie. Her er især ved strandpromenaden alt fra enkle trattoriaer til rigtigt gode fiskerestauranter. og der er masser af dejlige caféer og udendørsserveringer. Dette er en kendt vinregion, og herfra har du et godt udgangspunkt til at besøge dejlige vingårde og købe gode vine med hjem.

Shopping I centrums charmerende stræder finder du små butikker af alskens slags. Hvis du vil have et større udvalg, kan du tage til Grande Mela og Affi, to store indkøbscentre. Om torsdagen afholder der marked. Her kan du svælge i lokalproducerede varer, bl.a. olivenolie, honning, frugt og grøntsager.

Meget at se og opleve Du må ikke gå glip af tovbanen, som går fra Malcesine op på Monte Baldo. Her her du en fantastisk udsigt over landskabet. Hvis du har børn med, kan I besøge Canevaworld med Gardaland, Movieland, Garda Zoo mm. Hvis du kan lide arkitektur, er der mange smukke villaer, bygninger og museer i nærheden.

    Læs mere

    Skjul

    Vis kort