Søg og book rejse

search
Marches kyst med omegn
» Vores rejsemål » Italien » Centrale Italien » Marches kyst med omegn

Marches kyst med omegn i Italien

Fantastiske strande langs en smuk kyst.

Marches kyst med omegn i Italien

Langs Marches kyst ligger små klassiske badebyer. Strandene varierer fra kridhvidt sand til småsten.

Riviera del Conero er en af regionens smukkeste og mest kendte steder. Her er mange herlige strande at vælge mellem, f.eks. Due Sorelle, Mezzavalle, Sassi Neri, Urbani m.fl. Fra kystens smukke klipper har du fantastiske udsigter over kysten og havet. Denne destination passer også til dig, som holder af at vandre, da der er mange stier.

Hyggelige byer ved og tæt på kysten

På de fleste badebyer er der et stort udvalg af dejlige restauranter, hvor gode fisk- og skaldyrsretter naturligvis er på menuen. Udendørsserveringer, isbarer og shopping. Her er alt det, du behøver for at få en dejlig ferie. Syd herfor ligger San Benedetto del Tronto, en dejlig by med tusindvis af palmer og en lang hvid sandstrand. Der er også masser af rigtigt gode restauranter. 30 km syd for Ancona ligger en af regionens mest kendte steder, Loreto. Folk valfarter til byens basilika, Basilica della Santa Casa, som ligger på Piazza della Madonna. Fra Loreto og Recanati tager det kun ca. 10 min. i bil at komme til Porto Recanati og byens strand.

Nogle af Marches andre populære badesteder er Sirolo med sine hyggelige stræder og Numana med sin fine strand og sit fine vand.

Turistskat planlægges at skulle betales på stedet Intet er endnu fastlagt om, hvilke byer det gælder**