Søg og book rejse

search
Marcher historiske byer
» Vores rejsemål » Italien » Centrale Italien » Marcher historiske byer

Marcher historiske byer i Italien

Charmerende byer i smukt landskab.

Marcher historiske byer i Italien

At vælge bolig i en af regionens byer passer godt til dig, som vil kombinere sol og bademuligheder med kultur og smukke udsigter.

Marche har mange dejlige og seværdige byer. Vi har valgt at nævne nogle, som vi synes, du bør besøge.

Ancona^ er nok mest kendt for at være en gammel havneby. Byen blev grundlagt af grækerne allerede 387 f.kr. og har megen historie at byde på. Byen har været romersk koloni og blev også invaderet af Goter, Lombarder og Saracener. Her er bl.a. flere kirker, en smuk katedral og et museum. Ancona har egen lufthavn.

Recanati er en hyggelig, historisk lille by, som ligger smukt oppe på en høj. Udsigten over landskabet er henførende. By er historisk vigtigt ikke mindst i 1700- og 1800-tallet som den kendte digter Giacomo Leopardis fødeby. Der er en del butikker, barer og restauranter. Udflugtsmulighederne er mange.

Den lille pilgrimsby Loreto er kendt for den historiske Basilica della Santa Casa og "det hellige hus" inden i basilikaen. Tusindvis af pilgrimme vandrer årligt til denne utrolige bygning, som siges at komme fra Nazaret. Udover alle de fantastiske bygninger og kunsten, som findes i byen, ligger den højt og har en enestående udsigt over Adriaterhavet.

Macerata. Dette er en af regionens mest historisk levende byer, hvor Piazza della Libertà er byens hjerte.

Ascoli Piceno er en by omgivet af to floder, og som ligger oppe på et plateau. Hvis du er interesseret i historie, kirker, museer mm., så er du kommet til det rette sted. Gå hen på den smukke plads Piazza del Popolo, og sæt dig på en af caféerne.

Turistskat planlægges at skulle betales på stedet Intet er endnu fastlagt om, hvilke byer det gælder**