Søg og book rejse

search
Sorrento-halvøen
» Vores rejsemål » Italien » Campania med Sorrento og Amalfi » Sorrento-halvøen

Sorrento-halvøen i Italien

Sagalignende sted med en duft af citrus.

Sorrento-halvøen i Italien

Her svinger vejene sig langs bjerget, som falder ned mod et smaragdgrønt hav og hyggelige badebugter. Duftende citron- og appelsintræer dukker op som små farveklatter på højene.

Myldrende folkeliv i kendte Sorrento Det charmerende by er en af Italiens ældste byer med krogede stræder og farveglade husfacader. I tidernes løb har mange historiske fødder trampet på byens gader og pladser. Byen ligger på et plateau med en fantastisk udsigt over bugten og her er masser af herlige butikker, barer og restauranter. En del boliger ligger lige uden for Sorrento i Pian di Sorrento og Vico Equense. Samt i Massa Lubrense og Sant Agata.

Smukke udflugtsmål Glem ikke at besøge Capri, en vidunderlig ø, som er kendt for sin historie, sin natur og sit indbydende hav. På Capri kan du bl.a. besøge Axel Munthes berømte villa, San Michele, og dens smukke have. Der går dagligt både fra fastlandet til øen. Du skal huske, at du ikke kan tage bilen med dig, men skal parkere den i f.eks. Sorrento. Ischia er en populær vulkanø i Napoli-bugten. Den frodige ø byder på mildt klima, fantastisk vand og smuk natur.

Amalfi-kysten er betagende smukt og et besøg værd. Tag dig tid at udforske en af Italiens mest populære steder. For boliger på Amalfi-kysten findes der separat præsentation under Amalfi-kysten.

Ischia og Capri Ischia er en bjergrig vulkanø i Napoli-bugten tæt på både Sorrento og Capri. Ischia lokker mange turister takket være sine varme mineralkilder og smukke natur med megen frugt og citrus. Øen er ikke stor, men har skønne strande, barer, restauranter og butikker. Øens hovedstad hedder også Ischia. Forbindelse til øen fra Napoli, Sorrento og Capri.

Fra Sorrento kommer du nemt over til smukke Capri. Her kan du let tilbringe dagen, og øen byder på gode restauranter, dejlige udendørsserveringer og god shopping.

Transfer Vi kan nu tilbyde transfer til udvalgte hoteller i Sorrento. Du kan vælge mellem privat eller delt shuttle. Hvis du vælger delt shuttle kan ventetiden blive op til 90 min. fra landingen. Hotellerne er: Hotel Eden, Michelangelo, Esperidi, Ascot, Res. Rossana, Hotel Le due Sirene, Villaggio Verde, Zi Teresa og Hotel Villa Maria.

Turistskat På Sorrento-halvøen indføres nu turistskat. Skatten betales direkte til hotellet, kontant og oftest ved udcheckning.