Søg og book rejse

search
Neapolitanske Riviera
» Vores rejsemål » Italien » Campania med Sorrento og Amalfi » Neapolitanske Riviera

Neapolitanske Riviera i Italien

Grønne bjerge og blåt hav!

Neapolitanske Riviera i Italien

Langs kysten rundt om Napoli ligger mange dejlige badebyer. Her har du et ypperligt mulighed for at kombinere sol og bademuligheder med kultur. Og du drikker og spiser også godt.

Udflugtsmulighederne er mange. Du kan besøge Napoli, Pompeji, Capri eller tage en tur ud til Sorrento-halvøen. Selv byen Gaeta er et besøg værd.

Baia, som ligger ned til havet, er en lille by lige uden for Napoli. Gå ikke glip af at opleve alt det, som Napoli og byens omgivelser har at tilbyde sammen med sol og bademuligheder.

Castel Volturno er rig på historiske og kulturelle seværdigheder. Og her er også en skøn strand. Det tager ca. 50 min. at tage med bil ind til Napoli.

Ercolano, som ligger tæt på ruinerne efter den antikke by Herculaneum, passer til dig, som kan lide historie, for her er masser at se. Byen har også en moderne del og de ting, du har brug for til et komfortabelt ophold. Torre del Greco med sin havn ligger lige syd for. Der er ca. 130 km til Napoli.

Salerno er en livlig by især i sommerhalvåret. her er en fin strandpromenade og havn. Butikker, restauranter og barer er der masser af, og da Salerno også har et universitet, så passer byen godt for de unge.

Palinuro er en populær lille turistby, som ligger et godt stykke syd for Napoli. Ca. 170 km. Og den grænser op til den smukke region Kalabrien med dens fantastiske strande. Byen har en god beliggenhed blandt høje med oliventræer og med et skønt hav. Gå ikke glip af en tur med båd langs kysten for at besøge de mange grotter.