Søg og book rejse

search
Capri
» Vores rejsemål » Italien » Campania med Sorrento og Amalfi » Capri

Capri i Italien

Sagnagtigt smukt!

Capri i Italien

Capri er en vidunderlig lille å med hvide klipper, grønne bakker, glitrende blåt hav og hyggelige strande. Det er ikke så underligt, at mange kendisser har valgt at købe hus lige her. Her kan du koble af og virkelig nyde din ferie. Du kommer også hurtigt og nemt hertil med båd fra Sorrento og Napoli.

Smalle stræder og charmerende huse

Øen har to vigtige byer, Capri og Anacapri. Capri er større og mere livlig og har generelt højere priser. Capri er også den by, som har flest besøgende.

Anacapri, som ligger inde i landet og oppe på bjerget, ca. 1,5 km fra havet, er roligere og billigere. Her kan du besøge bl.a. Axel Munthes villa, San Michele. Begge steder byder på smalle gyder og maleriske små pladser med barer og hyggelige restauranter, der serverer udsøgt mad.

Herlige udflugtsmål og smukke udsigter

Uanset om du vælger at bo på Capri eller bare besøger øen i løbet af dagen, så anbefaler vi, at du følger med til et af de mange udflugtsmål, La Grotta Azzurra, Den blå grotte. Du kan også bade på nogle af øens smukke strande, som du kun kan komme til med båd. Eller tage herlige gåture i et kuperet landskab.

Eksklusiv shopping

På Capri er der masser af eksklusive butikker som Dolce Gabbana, Luis Vuitton mm. Udover sit store udvalg af tøjbutikker er her også masser af småbutikker med lokale specialiteter.

Du kommer nemt rundt på øen til fods, med lokale minibusser eller taxa.

At kommer hertil

Du kommer nemt til Capri med båd fra Napoli eller Sorrento. Tænk på, at du ikke kan tage bilen med over. Fra Napoli kan du vælge mellem tre forskellige typer færger, som sejler regelmæssigt. Den hurtigste tager kun 40 min. De andre tager 50 respektive 80 min. Også fra Sorrento kan du vælge mellem forskellige rederier, og den hurtigste overfart er kun på 25 min.

Transfer

Vi kan nu tilbyde transfer til udvalgte hoteller.

Hotel: La Residenza, San Michele, Biancamaria og Syrene.

Turistskat betales på stedet