Søg og book rejse

search
Amalfi-kysten
» Vores rejsemål » Italien » Campania med Sorrento og Amalfi » Amalfi-kysten

Amalfi-kysten i Italien

Amalfi-kysten -ø noget ud over det sædvanlige.

Amalfi-kysten i Italien

Amalfi-kysten er et samlende navn på en masse hyggelige byer, som ligger på den sydlige del af halvøen lige syd for Napoli. Den dramatiske kyst er helt betagende og kendt verden over for sin skønhed.

Det er nemt at blive forundret med byer som Positano og Amalfi, hvor husene klamrer sig til bjergvæggene. Stemningsfulde restauranter ligger indeklemt i de smalle stræder, og der er masser af dejlige udendørsserveringer. Dog lidt dyrere end sine naboer.

Maiori og Minori, som ligger nærmest fastlandet, er både lidt større byer og med godt udvalg af butikker, barer og restauranter. Disse byer passer lidt bedre til børnefamilier, da du ikke har så store niveauforskelle, og her er bedre muligheder for at bade.

Vietri sul Mare som ligger nærmere Salerno er kendt for sin keramik. Byen har gode bademuligheder og i sommerhalvåret afholdes dejlige koncerter og andre kulturelle begivenheder.

Små byer inden i landet. Vi har flere byer at vælge mellem i dette område. Dem finder du under kategorien Overnat langs vejen.

Turistskat betales på stedet