Søg og book rejse

search
Val Gardena
» Vores rejsemål » Italien » Alperne » Val Gardena

Val Gardena i Italien

Uforglemmelig skioplevelse i et liftsystem, som passer til alle.

Val Gardena i Italien

Val Gardena omfatter tre dejlige byer, Ortisei, Selva Gardena og St. Cristina. Val Gardena og dens omgivelser byder på varierende skiløb.

Ortosei ligger i 1,236 m højde og er en by, som har en rig historie. Her har du et hyggeligt centrum med gågade og stort udvalg i butikker, barer og restauranter. Fra centrum og lifterne kommer du nemt til Seceda og Alpe di Siusi

St. Cristina, 1,428 m.o.h., som har det mest udfordrende og underholdende løb i Val Gardena. I byen er livsstilen afslappet, og du bydes på en skøn blanding af østrigsk idyl og italiensk gemyt. Du kommer nemt op og ud i liftsystemet til skisafarien Sella Ronda. St. Cristina har også stolte traditioner i den alpine verdenscup. Prøv styrtløbspisten fra toppen af Championi ned til St. Cristina. Traditionerne, maden og livsstilen er en skøn blanding af østrigsk idyl og italiensk gemyt. Så nyd fornemmelsen af at holde ferien i ”to lande”!

Selva Gardena, som er en vigtigt vinterdestination, ligger 1,563 m.o.h. ved foden af Sella Massif og er forbundet med Sella Ronda.

Aktiviteter for enhver smag I området Val Gardena finder du masser af ting at gøre. Her er mulighed for at køre slæde, paragliding, skøjteløb og langrend. Og vil du tage en pause fra skiene, så kan du altid besøge indendørspoolen i Ortosei. Skiudlejning og skiskole findes i Val Gardena.