Søg og book rejse

search
Passo del Tonale
» Vores rejsemål » Italien » Alperne » Passo del Tonale

Passo del Tonale i Italien

Passo Tonale og Ponte di Legne er to byer, som kompletterer hinanden og er forbundet af både skilift og et stort netværk af pister.

Passo del Tonale i Italien

Som navnet antyder er skibyen Passo Tonale beliggende i et bjergpas. Her er der lange flade bakker på den ene side af passet. På toppen af bjerget på den anden side ligger den store gletsjer, hvor du kan stå på ski i 3018 m.o.h. fra tidligt efterår til sent forår. Passo Tonale ligger ca. 1883 m.o.h. og har mere end 100 km herlige skibakker. Passo Tonale er en langstrakt by, hvor skianlægget, hoteller, restauranter, barer og butikker udgør centrum. Udvalget er ikke så stort, men til nogle dejlige skidage kan det være udmærket.

Ponte di Legno er en større by, som ligger 5 km fra Passo Tonale længere nede i dalen. Her er et skønt centrum med mange restauranter, butikker, gode barer, hvor mennesker træffes til after-ski, skiudlejning og mange hoteller. Byen har en bilfri hovedgade, som munder ud i en plads. Inden for gåafstand fra centrum ligger liftsystemet, som kører dig op til det store netværk af pister. Bakkerne i Ponte di Legno er stejlere end i Passo Tonale, og de slingrer sig mellem træerne langs bjergsiden. Skoven får bakkerne til at ligge i lå, og der er mulighed for aftenløb to gange om ugen.

Mange alternativer til både børn og voksne

I Passo Tonale og Ponte di Legno kan man ud over slalom og snowboard også løbe langrend, på skøjter og svømme i den kommunale svømmehal. En anden populær aktivitet er at køre med hundespand i ferien. Der er en skiskole, som tilpasser undervisningen til kunden, og hvis du søger større udfordringer, kan du leje en off-piste-guide. Hvis du virkelig vil hengive dig til skiløbet, kan du købe liftkort, som gælder til både Passo Tonale som Ponte di Legno og Madonna di Campiglio. Der er mindre end 50 km mellem Passo Tonale og Madonna di Campiglio.