Søg og book rejse

search
Merano
» Vores rejsemål » Italien » Alperne » Merano

Merano i Italien

På din ferie i italienske Merano kan du opdage historiske seværdigheder, stå på snowboard, ski og vandre i den dejlige bjerger.

Merano i Italien

Merano (eller tysk Meran) er en by og kommune i Sydtyrol i den nordlige italienske provins Bolzano i regionen Trentino-Alto Adige. Merano grænser op til kommunerne Avelengo, Scena og Verano og gennem byen løber floden Passirio (Passer).

Merano er smukt omgivet af bjergene i Passeier-dealen og Vinschgau. Sydvest for byen ligger Parco Naturale Gruppe del Tessa med dens smukke bjerge og dybe dale. Et perfekt miljø til flere udendørsaktiviteter, bl.a. vandring, klatring og cykling.

Om vinteren forvandles Merano til en populær skiby, hvor du kan bl.a. stå på snowboard og ski. Lige uden for byen (ca. 5 km) ligger den første skilift Merano 2000 (Meran 2000), som kører dig videre til flere herlige skibakker i naturområdet Picco Ivigna. Her er ca. 8 lift3er og flere pister at vælge mellem.

Bland Meranos seværdigheder er middelalderbyportene: Vinschgauer Tor, Passeirer Tor og Bozener Tor er de mest populære, og er unikke for deres placering. Centralt ligger andre attraktioner f.eks. Duomo di Merano og slottet Castello Principesco (Landesfürstliche Burg). Stenbroen Steinerner Steg, bygget i 1600-tallet, krydser floden Passirio og er også værd at se. Uden for byen (ca. 4 km) ligger I Giardini di Casel (Trauttmansdorff). Et slot med skønne hager, hvor du kan slappe af og nyde naturen.