Søg og book rejse

search
Madonna di Campiglio
» Vores rejsemål » Italien » Alperne » Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio i Italien

Dolomitternes perle!

Madonna di Campiglio i Italien

Den elegante by, Madonna di Campiglio, ligger i Dolomitterne ved foden af det fantastiske bjerg, Monte Spinale. Rundt om den gamle by rejser der sig sneklædte toppe, der skaber et fortryllende panorama. For os i Norden er Madonna nok mest kendt som den alpeby, hvor Ingemar Stenmark tog sin første verdenscup sejr i 1974, og næsten hvert år arrangeres konkurrencer i den alpine verdenscup.

Fantastisk skisystem Byen ligger 1.550 m.o.h., har 62 lifter og 150 km pister. Men med Superskirama inkluderet har du en højeste løbehøjde på 3.000 m.o.h. og 380 km pister, hvilket giver dig mulighed for fantastisk skiløb i Madonna di Campiglio, Folgarida- Marilleva, Ponte di Legno-Tonale-Presena, Pejo, Monte Bondone, Pinzolo, Andalo-Fai della Paganella, Folgaria-Lavarone.

Skønne aktiviteter Området byder på mere end bare nedadkørsel. Hvis du er interesseret i langrend, så har du et par forskellige muligheder og sværhedsgrader, Campo Carlo Magnio cross-country på 22 km og Carisolo cross-country på 5 km. Du kan også prøve andre aktiviteter, f.eks. guidede ture med snesko. isklatring, paragliding, skøjteløb og hundeslæder. Hvis du vil have noget mere luksuriøst, kan du besøge et af byens Spa og wellness-centre. Der er skiskole i Madonna og udlejning af både ski, støvler og snowboard. . Skøn italiensk stemning. Meget af den gamle arkitektur er bevaret, og vi kan garantere dig en rigtigt hyggelig italiensk stemning. Restauranterne lokker med lokale specialiteter,og her er masser af barer og naturligvis after-ski. Her er også spillehaller og diskotek. Shoppingen kan man heller ikke klage over. Ud over delikatessebutikker finder du det meste inden for mode med mange kendte mærker og alt det, du har brug for til at løbe på ski. Det er ikke noget tilfælde, at folk, der har set det meste, vælger dette sted som deres personlige favorit!

Pinzolo Pinzolo er et billigt alternativ til Madonna di Campiglio, da der kun er 12 km mellem de to byer. Byen, der ligesom Madonna di Campiglio ligger i Val Rendena 800 m.o.h., har et eget system, som er ganske lille. I alt er her 26 km pister, 2 sorte, 2 blå og 9 råde med i alt 9 lifte. Her er en funpark og en halvpipe og en skøjtebane. Før jul 2011 åbnedes Pinzolo Campiglio Express, en ny moderne lift med 8 sæder, som kører dig mellem Pinzolo og Campiglio på 20 min.

Rejsetips Passer rigtigt godt til at køre i bil dertil, og du kommer nemt frem via Brenner-passet. Hvis du vil have en overnatning på vejen, så kan Sembo også hjælpe med det. Naturligvis kan du også flyve, og til dig, der vælger denne transportform, hjælper vi gerne med en udlejningsbil. Lufthavne i nærheden er Innsbruck, Milano og Bergamo.