Søg og book rejse

search
Cervinia
» Vores rejsemål » Italien » Alperne » Cervinia

Cervinia i Italien

Snesikker skiby mellem kendte alpetoppe.

Cervinia i Italien

Cervinia er kendt for, at der altid er masser af sne - Og det taler sandt! På grænsen til Zermatt i Schweiz løber du på ski på brede og solrige bakker. Med et liftkort, som dækker både Zermatt og Cervinia, har du adgang til et enormt skiområde. Og du har gode chancer for at komme hjem med fin kulør.

Kendte Matterhorn og Monte Rosa Cervinia ligger i Aosta-dalen 2.050 m.o.h. og med højeste løbehøjde i ca. 3.500 m.o.h. Byen har den bedste snestatistik i Italien. Her ligger bakkerne oven for trægrænsen, hvilket går dem åbne og brede, og derudover ligger de fleste i solsiden. Med skisystemet i Zermatt kan du nyde 350 km skiløb med 93 pistede nedkørsler. Et lille tips er turen fra Plateau Rosa ned til nabobyen Valtourneche på ca. 20 km! Her kan du beundre den fine udsigt over Breithorn!

Endnu mere løb Det som er godt ved lige dette rejsemål er, at løbet er tilpas udfordrende eller lige så avanceret, som du vil have, det skal være. Pisterne er perfekt tilpassede, så du får det perfekte skær på skiene. Men her er også masser af udfordringer for de mere avancerede løbere. Her bydes der på gode off-pister og mulighed for parkløb. Hvis du vil foretage dig noget særligt, kan du prøve helikopterskiløb eller leje en guide for en dag, og så får du en uforglemmelig oplevelse. Til dig, som holder af parker, er der en funpark med half-pipes og big jumps. Her er også noget til dig, som kan lide at løbe langrend.

Stemningsfuldt, gæstfrit og glat Cervinia er en favorit hos mange både italienere og skandinaver. Dette skyldes den skønne glade stemning, som råder, og helt klart også lokalbefolkningens gæstfrihed. I Cervinia er skiløbet naturligvis i fokus, men vi må ikke glemme, at dette er Italien, og så er mad og drikkevarer lige så vigtigt. Gør stop ved et af de hyggelige steder, og nyd solen, maden og ferien. I Cervinia både drikker og spiser også godt. Desuden har de gode vine i dalen. Her holder man nemlig på det traditionelle og ægte. Der er masser af dejlige restauranter, barer og naturligvis god after-ski. Når det gælder tøjbutikker, så er det lidt sparsomt, men du finder det meste af det, du behøver til sæsonen. Skiskole og udlejninger er der i byen.