Søg og book rejse

search
Canazei
» Vores rejsemål » Italien » Alperne » Canazei

Canazei i Italien

Canazei er et meget populært skisportssted i Val di Fassa.

Canazei i Italien

Superski Dolomiti er verdens største skiområde. Området dækker i alt 12 dale med uendelige muligheder for at finde lige den skitur, som passer til dig. Og italienerne ved jo virkelig, hvordan man nyder livet, og de italienske alper er ingen undtagelse. I området har Sembo udvalgt boliger i de bedste dale Val di Fassa og Val di Fiemme. Lige i nærheden ligger Arabba, som præsenteres som en separat skiby. Centralt i dette område ligger bjergmassivet Sella, der byder på meget varieret skiløb. Hvis du vil rundt om hele bjerget, kan du tage turen "Sella Ronda". Det tager en hel dag, men det kan være det værd, og især hvis man lader det inkludere et stop (eller mange) på nogen af de hyggelige og skønne restauranter på bakkerne.

Canazei Canazei en en charmerende, populær og billig vinterdestination. Her er det meste, at det du behøver, som butikker, barer og dejlige restauranter i traditionel "tyrolerstil". Og Canazei er den by i dalen, som har det bedste natteliv. Men det er frem for alt skiløbet, som bidrager til populariteten. Her er skiløb til alle!

Alba di Canzei Alba, som ligger ca. 1,5 km uden for Canazei, er lidt roligere end sin naboby. Udvalget er ikke så stort, men her er alt det, du behøver for et dejligt ophold. Byen har sit eget skisystem og passer godt til børnefamilier. Hvis du hurtigt og gratis vil ind til Canazei, så kan du hoppe på skibussen.

Val di Fassa I Val di Fassa er en herlig dag med små skønne byer med aner fra romertiden. Husene er smukt dekoreret med håndlavede udskæringer og smuk bemaling. Blandingen af østrigsk og italiensk gør hvert restaurantbesøg til en kulinarisk oplevelse, og glem ikke at prøve nogle af dalens fortræffelige vine.

Skiløb i et smukt landskab Skiløb rundt om Dolomitterne er en familievenlig oplevelse. Og her er stor variation i løbet med overvejende røde og blå pister. Er du vild efter at prøve carving-teknik i høje hastigheder, så har du gode muligheder. Skiområdet er uendeligt, og vi kan love dig, at alle finder en favorit i Dolomitterne. Alpe Luisa har 24 km pister, 4 km sorte, 8 km røde og 12 km blå. Tre Valli har 100 km pister, 11 km sorte, 46 km røde og 43 km blå. Karersee har 35 km pister, 5 km sorte, 14 km røde og 16 km blå. Buffaure Ciampac har 31,5 km pister, 4,65 km sorte, 24,6 km røde og 2,25 km blå.

Natløb Hvis du har kunnet tænke dig at prøve at løbe om natten, så kan du tage til Pozza di Fassa og Aloch Ski Stadium. Tre gange om ugen og med en længde på 1200 m med start fra 1.630 m.o.h. ned mod 1.322 m.o.h. Du skulle kunne bruge dit dagsskipas, men hør lige efter for en sikkerheds skylde.

Almindelige oplysninger Fra Canazei (1460 m.o.h.) liftsystemet Belvedere-Pordoi, Ciampac og Fedaia-Marmolada. ”Pista del Bosco” er længst (6,5 km) og Pista Ciampac er sværest (3 km).

Rejsetips Det går fint at køre i bil til disse områder, og det kan til om med være skønt at have bilen på stedet. Hvis du har brug for hjælp med overnatninger langs vejen, så hjælper Sembo også med det. Sembo kan også hjælpe dig med fly og udlejningsbil, hvis det ønskes.