Søg og book rejse

search
Campitello
» Vores rejsemål » Italien » Alperne » Campitello

Campitello i Italien

Campitello er en charmerende skiby med stort udvalg.

Campitello i Italien

Campitello lever op om vinteren og er en oase for skielskere og snowboard-fantaster. Byen består af to dele, en nyere og en ældre med stræder og brosten. Den passer godt til dig, som vil have en rolig og skøn vinterferie. Her er en del dejlige restauranter og barer, som byder på skøn after-ski i roligt tempo. Hvis du vil have lidt mere liv om aftenen, så kan du tage til Canazei, som kun ligger et par km væk. I Campitello er der et moderne sportcenter, hvor du bl.a. kan spille hockey. Og der er skiskole og tre skiudlejningssteder.

Val di Fassa I Val di Fassa er en herlig dag med små skønne byer med aner fra romertiden. Husene er smukt dekoreret med håndlavede udskæringer og smuk bemaling. Blandingen af østrigsk og italiensk gør hvert restaurantbesøg til en kulinarisk oplevelse, og glem ikke at prøve nogle af dalens fortræffelige vine.

Skiløb i et smukt landskab Skiløb rundt om Dolomitterne er en familievenlig oplevelse. Og her er stor variation i løbet med overvejende røde og blå pister. Er du vild efter at prøve carving-teknik i høje hastigheder, så har du gode muligheder. Skiområdet er uendeligt, og vi kan love dig, at alle finder en favorit i Dolomitterne. Alpe Luisa har 24 km pister, 4 km sorte, 8 km røde og 12 km blå. Tre Valli har 100 km pister, 11 km sorte, 46 km røde og 43 km blå. Karersee har 35 km pister, 5 km sorte, 14 km røde og 16 km blå. Buffaure Ciampac har 31,5 km pister, 4,65 km sorte, 24,6 km røde og 2,25 km blå.

Natløb Hvis du har kunnet tænke dig at prøve at løbe om natten, så kan du tage til Pozza di Fassa og Aloch Ski Stadium. Tre gange om ugen og med en længde på 1200 m med start fra 1.630 m.o.h. ned mod 1.322 m.o.h. Du skulle kunne bruge dit dagsskipas, men hør lige efter for en sikkerheds skyld.

Fælles Fra Campitello (1440 m.o.h.) lift Col Rodella og fra Vigo eller Pozza di Fassa (1390 m.o.h.) skiområdet Catinaccio. ”Pista del Bosco” er længst (6,5 km) og Pista Ciampac er sværest (3 km).

Rejsetips Det går fint at køre i bil til disse områder, og det kan til om med være skønt at have bilen på stedet. Hvis du har brug for hjælp med overnatninger langs vejen, så hjælper Sembo også med det. Sembo kan også hjælpe dig med fly og udlejningsbil, hvis det ønskes.