Søg og book rejse

search
Bormio
» Vores rejsemål » Italien » Alperne » Bormio

Bormio i Italien

Skønt solrigt skiløb i hyggelig by.

Bormio i Italien

Den lille charmerende by, Bormio, som ligger tæt på Livigno, blev bygget af romerne som en kursted og er i dag et meget populært skisted i Italien. Byen er utroligt hyggelig med mange middelalderlige huse og et lille bilfrit centrum.

Går godt at kombinere med Livigno. Skisporten her er ikke for de mest avancerede skiløbere, men hvis du kan lide at cruise på de røde pister, så er her meget at hente. Her er 5 km sorte pister, 25 km røde og 20 km blå. Det er også den perfekte by for vennerne eller familien, hvor alle måske ikke er på samme niveau, når det kommer til at stå på ski. Liftkøerne er aldrig rigtigt lange, og snesikkerheden er god. Et liftkort til Bormio dækker også Santa Caterina og Livigno. Du kan ikke stå på ski mellem byerne, men du kan komme rundt med bus eller i bil. Til St. Moritz er der heller ikke mere end to timers kørsel. Hvis du kan lide langrend, så har du 10 km spor, der starter i Bormio 2000 til Cepina. Hvis du vil løbe på snowboard, så er der en snowpark (Bormio 2000) på ca. 150.000 kvm. Der er også mulighed for natløb på udvalgte steder.

Ikke kun at stå på ski Bormio er lige kendt for aktiviteter uden for skibakkerne som det at stå på ski. Byens termbade er kendt og lokker mange gæster til især i weekenderne. Slap af i de gamle romerske bade, hvilket er godt for kroppen efter en hård dag på bjerget. Der er masser af restauranter, som bevarer et rigtigt godt prisniveau og serverer det bedste i det italienske køkken, og prøv også de lokale vine! Aftenlivet er relativt roligt i løbet af ugen, men liver op i weekenderne, og er rigtigt godt, når du er færdig med at stå på ski hver dag!

Rejsen dertil. Det er normalt billigere at flyve til Bergamo, men læg lige mærke til, at fly ofte ankommer sent om aftenen. Der er planer om direkte busser til Livigno fra lufthavnen. Læs mere på www.orioaeroporto.it. Vi kan også hjælpe dig med udlejningsbil fra både Bergamo, Milano og Innsbrucks lufthavne.