Søg og book rejse

search
Arabba
» Vores rejsemål » Italien » Alperne » Arabba

Arabba i Italien

Den inkarnerede skiløbers paradis.

Arabba i Italien

Verdens største skisystem. Hvis du føler dig mættet af dette enestående panorama kan du vælge mellem at gå ned mod Arabba igen eller videre ud i verdens største skisystem, Dolomiti Superski. 450 lifte og 1.180 km pister er ikke sådan at overse! Inden for skisystemet har du kendte navne som Cortina, Canazie, Val Gardena og mange flere. Arabba ligger ved foden af bjergtoppen Portavescovo i 2.500 m.o.h. En klassiker med stejle pister. Gå heller ikke glip af den berømte Sella Ronda med sine 50 km bakker, hvor det går nedad. Her kan du på en dag opleve både Arabba, Canazei, Alta Badia og Val Gardena.

Billigt lille sted uden det store, men godt udvalg Uden for Arabba finder du rustikke ”rifugi”, hvor du kan få alt fra mindre snacks til 3-retters middage, vin og øl. Ellers er dette et roligt lille sted med begrænset natteliv. Men hvis du bliver et stykke tid, efter at lifterne er lukket, så kan du opleve ægte "after-ski-atmosfære", god øl, musik og dans. Og i centrum ligger Bar Peter, som serverer gode paninis, og som om eftermiddagen afholder lidt after-ski.

Lidt mere end bare skiløb I Arabba er der en del små madbutikker, som sælger lokale specialiteter, f.eks. gode oste, salami mm. Der er også et par souvenirbutikker og sportsbutikker. Men hvis du vil have et større udvalg, skal du tage til Bolzano. I Arabba kan du bl.a. løbe på skøjter og langrendsski. Hvis du vil variere dit skiløb med andre sjove fornøjelser, så du gå ”Snowshoewalk”. Denne udflugt med snesko plejer at begynde lige efter nytår og foregår en gang om ugen. Og har du bagefter stadig energi og vil opleve noget anderledes, så kan du løbe ind i Arabba på ski med en tændt fakkel, som lyser op på din vej.