Vores rejsemål » Frankrig » Languedoc-Roussillon » St. Cyprien
St. Cyprien

St. Cyprien

Ved foden af Pyrenæerne

Søg og book rejse

search

St. Cyprien

Her bader du ved fine sandstrande med Pyrenæernes dramatiske bjergformationer i baggrunden. Du er blot 20-30 km fra den spanske grænse, hvilket gør, at udflugtsmuligheder bliver flere. St. Cyprien er en livligt kystby med en stor marina. Her bor fiskere og feriefolket side om side. Meget af livet foregår omkring det dejlige havneområde, hvor du finder restauranter, kasino, biograf og natklub.

Mange aktiviteter ”St. Cyp”, som stedet kaldes af lokalbefolkningen, har det meste til en aktiv ferie. De brede sandstrande byder på skønne sol- og stranddage. Når du bliver træt af at dovne, kan du sejle, wind-surfe, prøve havfiskeri, dykke, stå på vandski, spille tennis og ride. Derudover findes der også et badeland, "Aqualand" med pooler og vandrutschebaner. I St. Cyprien finder du også en golfbane med 27 huller beliggende en km fra centrum.

Sådan kommer du frem

Med fly: Nærmeste lufthavne er Barcelona/Girona, Toulouse og Montpellier. Vi anbefaler, at du lejer en bil, som kan hentes og afleveres i lufthavnen i forbindelse med dit fly.

I egen bil: Følg blot den "røde vej".

    Læs mere

    Skjul

    Vis kort