Søg og book rejse

search
Camargue
» Vores rejsemål » Frankrig » Languedoc-Roussillon » Camargue

Camargue i Frankrig

Her kan du nyde din ferie! I Camargue er der lange, lavvandede og fine sandstrande

Camargue i Frankrig

Camargue kalder man det område, der ligger på grænsen mellem Provence og regionen Languedoc-Roussillon i Sydfrankrg. Det er her floden Rhône når havet, hvilket har skabt uendelige strækninger med lavvandet, fin sandstrand. På en rejse til området kan du opleve dyrelivet som særpræget - Her bor nemlig rosa flamingoer side om side med store sorte tyre og hvide heste.

Le Grau-du-Roi

En fiskerby med en charmerende ældre bykerne og mange dejlige restauranter, som på rejsen bidrager til det lidt ekstra. Strandene er ekstremt lavvandede, og byen grænser op til den kendte strand ”L’Espiguette”, hvor der bl.a. arrangeres rideture for dem, som vil opleve Camargues særprægede natur til hest.

La Grande-Motte

Denne badeby er kendt for sin moderne og meget specielle specielle arkitektur, noget som lokker mange til at kommer hertil. Byen lever året rundt, da det også er en slags forstad til Montpellier, der bare ligger 25 km væk. La Grande-Motte har to 18-hullers golfbaner, hvilket gør, at byen er et godt golfrejsemål.

Tæt på Provence

Tæt på Provence ligger der mange interessante udflugtsmuligheder på ferien. Inden for mindre end 1 times bilrejse kan du komme til de romerske byer Nimes og Arles, som er perfekte udflugtmål til dig på bilferie. Den sydfranske universitetsby Montpellier er bare en halv time væk.

I Camargue-området har vi boliger i ferielejligheder og hoteller samt i børnevenlige feriebyer med underholdnings- og aktivitetsprogrammer. Perfekt til dig, som vil aktivere dig på ferien.