Søg og book rejse

search
Hotel i Disneyland® Paris
» Vores rejsemål » Frankrig » Disneyland® Paris » Hotel i Disneyland® Paris

Hotel i Disneyland® Paris i Frankrig

Disneys sagnlignende temahoteller!

Hotel i Disneyland® Paris i Frankrig

Når du bor på et af Disneys temahoteller får du "Extra Magic Hours", adgang 2 timer før parkernes normale åbningstider. Det dage, det gælder, finder du ud af på hotellet.

Seks eventyrlig temahoteller - inden for gåafstand til forlystelsesparkerne! Fælles for hotellerne er, at de ligge i nem gåafstand til forlystelsesparkerne. Hvis du ikke vil gå, er der gratisbusser, som kører mellem hotellerne og parkerne flere gange i timen. Og det er ekstra komfortabelt at bo her, da du altid nemt kan gå mellem parkerne og hotellet - for at tage en pause eller et dyp i hotellets pool (der er pool på 4 af de 6 temahoteller). Alle hoteller har familieværelser til op til fire personer.

Disney’s Davy Crockett Ranch® - til dig, som kører i bil Et vildmarkshotel, hvor du bor i komfortable bungalows tæt på naturen. Her er en stor indendørspool med vandfald, rutsjebaner og børnepool, og her er andre aktiviteter for hele familien. Ranchen ligger ca. 15 km fra forlystelsesparkerne, så egen bil eller udlejningsbil er nødvendig, da der ikke er nogen lokaltransport til og fra forlystelsesparkerne. Det perfekte alternativ til dig, som kommer i bil! Du har naturligvis gratis parkering ved forlystelsesparkerne, når du skal besøge dem.

Magisk møde Se op! Hvis du er heldig, så hopper din favoritfigur frem, på Disneys figurer bor på hotellet. På alle Disney-hoteller er der en Disney-shop, hvor du har mulighed for at købe ting - tæt på dit hotelværelse.

Gør dit ophold i Disneyland® endnu sjovere! På Disney er der mere at foretage sig end at besøge de to skønne parker! Hvis du bor på et af Disneys 7 temahoteller, kan du også booke show og forskellige måltider i Disneys ånd.

Spar tid med FASTPASS® Noget for dig, som ikke kan lide at stå i kø længe til kørende attraktioner og i stedet maksimalt nyde tiden i forlystelsesparkerne! Spørg i entréen, hvilke kørende attraktioner, som den dag byder på Fastpass®. Fastpass® er en gratis tjeneste, der indebærer, at du ved en kørende attraktion henten er billet med angivet køretid. Det betyder, at de på det tidspunkt er garanteret en plads i attraktionen. I ventetiden kan du frti gå rundt i forlystelsesparkerne og behøver ikke at skulle stå i kø. Praktisk og dejligt at kunne nyde hele dagen i Disneyland®.

Halv- og helpension Der er også mulighed for at booke halvpension og helpension til på Disneys temahoteller. Fordelen er, at det bliver nemmere at planlægge rejsebudgettet i god tid, men også, at du får en bedre pris ved forkøb. Ved indcheckning på hotellet får du måltidskuponer, som kan bruges i hotellets restaurant eller i et antal udvalgte restauranter i Disney® Village eller i forlystelsesparkerne. Concierge på jeres hotel hjælper med at anvise de restauranter, det gælder for.

Direkte mod Disneys familiehotelLæs mere om vores fordelagtige "Børn gratis"-tilbud